Vyhledávání

Za kolik můžeme volat příští rok. Napoví tajná nabídka Vodafone

12.11.2012 08:14

Nabídky operátorů pro firmy a organizace jsou diametrálně odlišné od běžných koncových cen. S ohledem na výrazné uvolnění českého trhu příští rok s nástupem virtuálních operátorů může taková nabídka ukázat, za kolik bychom mohli příští rok volat.

Nedávno jeden ze čtenářů zanechal v diskusi odkaz na prospekt, na kterém je neveřejná nabídka společnosti Anderson. Ta zprostředkovává telekomunikační služby Vodafonu pro Plzeňský kraj. Nabídka platí pro rodinné příslušníky zaměstnanců organizací patřících pod Plzeňský kraj.

A ceny to jsou jak z jiné planety. Tarify nemají volné minuty, ale měsíční poplatek je jen 1,20 Kč plus 60 korun za správu účtu pro zprostředkovatele. Zákazníci platí jen za provolané jednotky vyjma volání v rámci skupiny, které je zdarma. Minuta v síti Vodafone je za 84 haléřů, do ostatních sítí dokonce jen 60 haléřů. SMS pak stojí 24 haléřů a základní datový tarif se 150 MB FUP na měsíc jen 48 korun. Neomezený datový tarif pak stojí měsíčně 177 korun.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/tajna-nabidka-vodafonu-pro-plzensky-kraj-fp0-/mobilni-operatori.aspx?c=A121108_114819_mobilni-operatori_jm