Vyhledávání

Za 15 minut 700 volajících. Nové tarify mobilních operátorů spustily lavinu

14.04.2013 21:43

Nová nabídka levnějších neomezených tarifů způsobila, že jednotliví mobilní operátoři zaznamenali i několikanásobný nárůst provozu na informačních linkách i v prodejnách. Lidé jsou ochotní stát fronty před prodejnami operátorů nebo čekat až půl hodiny na zákaznické lince, dokud na ně nepřijde řada.
„Zájem o nové tarify je enormní – počet příchozích hovorů je desetkrát vyšší než obvykle, během čtvrt hodiny zavolá zhruba 700 zákazníků, kteří jsou navíc ochotni bez reptání čekat třeba i půl hodiny. Museli jsme posílit směny o několik desítek operátorů," uvedla mluvčí T-Mobile Martina Kemrová.
„Již do 24 hodin po oznámení nové nabídky se nám ztrojnásobil provoz na zákaznických linkách a registrujeme několikanásobně vyšší počet žádostí o aktivaci tarifů,“ uvedl mluvčí společnosti Telefónica O2 Hany Farghali s tím, že na nápor se firma připravila a navýšila počet pracovníků na informačních linkách. „Zájem o nové neomezené tarify je obrovský. Na prodejnách jsou fronty a na call centrech máme o 300 procent více příchozích hovorů než běžně,“ uvedl i mluvčí tuzemského Vodafone Miroslav Čepický. Také Vodafone zvýšil počet zaměstnanců obsluhujících zákazníky.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/299025-za-15-minut-700-volajicich-nove-tarify-mobilnich-operatoru-spustily-lavinu.html