Vyhledávání

Vyrážíte na vánoční nákupy? Zkuste slevy od operátorů

20.12.2013 09:28

Nemáte inspiraci? Necháváte nákupy na poslední chvíli? Zkuste O2 Extra výhody nebo program Našim pro radost od T-Mobilu. Za zboží a služby ušetříte.
Štědrý den je takříkajíc za dveřmi a vám ještě schází nějaký ten dárek? Nebo hůř, nechali jste vánoční nákupy na poslední adventní víkend? Žádnou paniku, nic není ztraceno. Díky věrnostním slevám u operátorů navíc můžete načerpat trochu té inspirace a ještě nějakou tu korunu ušetřit. O2 svým zákazníkům nabízí program Extra výhody, TMobile pak Našim pro radost.
Vodafone rozjel před časem prodej zboží se slevou na tzv. Slevoparku, ale jelikož jde o e-hop s pětidenní lhůtou pro dodání, čtyřiadvacátého už na něm nestihnete. I oba konkurenti mají část slev platných pro e-shopy, ty už nepočítáme-li osobní odběr, s největší pravděpodobností rovněž nestihnete.
U Extra výhod platí snadné pravidlo – stačí mít jakoukoli službu od O2 a můžete čerpat nabízené slevy (pravidla zde). TMobile slevy nabízí jen těm zákazníkům, kteří využívají buď paušál nebo předplacenku Twist. Pokud půjdeme úplně do detailu, tak zatímco O2 dá slevu úplně každému, u T-Mobilu nesmíte mít dluh po splatnosti, být podezřelí z podvodného jednání nebo mít tarifní prázdniny.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/vyrazite-na-vanocni-nakupy-zkuste-slevy-od-operatoru/sc-3-a-1325653/default.aspx