Vyhledávání

Vodafone vyprodává na slevovém portálu neomezený tarif za 449 korun

01.12.2014 14:46
Zajímavá nabídka platí jen 1. prosince a má několik omezení. Oproti standardnímu neomezenému tarifu RED LTE má ten ze slevového portálu menší datový balíček. Nabídka se navíc vztahuje jen na nové aktivace nebo převod čísla od konkurence.
Zájemci o výhodnou nabídku portálu Slevomat z řad současných zákazníků Vodafone mají smůlu, a to platí pro majitele tarifů i předplacených karet. Stávající číslo nelze na akční tarif aplikovat. Jedinou možností, jak si tarif pořídit, je aktivace nového čísla nebo převod stávajícího od konkurence.
Cena tarifu je velmi zajímavá. Při dvouletém úvazku (což je jedna z podmínek akce) stojí tarif 449 korun měsíčně. Standardní neomezený tarif RED LTE z nabídky Vodafone stojí 749 korun měsíčně taktéž při dvouletém úvazku. Úspora je tak 300 korun měsíčně po celou dobu úvazku, což znamená, že zákazník ušetří za dva roky 7 200 korun.
Tarify nejsou úplně identické, v tom akčním je menší datový balíček. Místo standardních 1,5 GB dat je zde jen 500 MB měsíčně. Komu by to nestačilo, může si trvale připlatit 1 GB za 99 korun měsíčně. Pak už jsou tarify stejné a úspora u akčního je stále zajímavých 200 korun měsíčně. Po překročení datového limitu (bez ohledu na jeho velikost) Vodafone nově aplikuje automatické dokupování FUP, v případě tohoto tarifu 250 MB za 49 korun. Automatické dokupování dat se nelíbí Českému telekomunikačnímu úřadu (více zde). Toto automatické dokupování lze vypnout, přes Vánoce je pak zdarma.
Tarif ze slevového portálu nelze kombinovat s koupí hardwaru (tabletu či mobilu), nabídku mohou využít soukromé osoby i firmy a je omezena na čtyři tarify na osobu či firmu.
Přestože akce běží jen jeden den, je o ní zájem. V poledne si voucher na tarif (za 9 korun) koupilo přes 1 000 zájemců. Což je výrazně více, než když Vodafone zkoušel nabízet na slevovém portálu akční nabídku v roce 2011. Tenkrát se mu podařilo na nepříliš výhodnou akci nalákat jen pár zákazníků (více zde).