Vyhledávání

Vodafone Turbo Internet roste. Máme podrobnou mapu

21.02.2014 11:26

Vodafone oznámil, že rozšířil pokrytí svého Turbo Internetu do dalších regionů. Ke dni 24. února 2014 se signál LTE objeví v Jihočeském, Pardubickém, Středočeském, Ústeckém kraji a v kraji Vysočina. Turbo Internetem je marketingový název pro kombinaci rychlého mobilního internetu běžícího v sítích 3G a LTE 900 MHz. Nové lokality Vodafone pokrývá technologií LTE.
Momentálně Turbo Internet pokrývá téměř 78 % populace České republiky, operátor překvapil, když zároveň uvedl, že to znamená 44 % území. Turbo Internet je dostupný ve 2 423 obcích, z toho 1 876 obcí pokrývá LTE (operátor počítá pouze obce pokryté minimálně z 80 %).
Rostoucí pokrytí operátor podpoří novou reklamní kampaní. Její poslání je ukázat lidem, že Vodafone postupně pokrývá rychlým mobilním internetem téměř každý kout České republiky. Kampaň se odehrává v reálné obci – v Ratměřicích. Hlavními hrdinkami jsou dámy, které internet inspiruje k mnoha novým činnostem. V kampani vystupují i skuteční obyvatelé Ratměřic – například místní starosta Viktor Liška, farmář Christopher Robertson a další obyvatelé vytvořili komparz.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/vodafone-turbo-internet-roste-mame-podrobnou-mapu/sc-4-a-1326152/default.aspx