Vyhledávání

Vodafone se přidává k mobilní revoluci. Nabídne neomezený tarif za 691 Kč

12.04.2013 20:16

Operátoři jeden po druhém strhávají lavinu změn na českém mobilním trhu. Vodafone se přidává ke svému rivalovi O2 a představuje dvojici paušálů s neomezeným voláním a SMS, které jdou s cenou ještě níže.
Stačil jeden den a už druhý operátor představil dvojici zcela nových neomezených tarifů, které mění cenovou politiku na českém mobilním trhu. Tarify zatím nemají oficiální název, operátor však podle svého tiskového oddělení chystá na květen jejich širší nabídku pod značkou RED. Tu již tato nadnárodní telekomunikační skupina používá v jiných státech, kde působí.
Vodafone nyní představil neomezené volání a SMS do všech sítí za měsíční paušál 691 Kč, a to s dvouletým úvazkem. Bez úvazku tarif vyjde na 901 Kč. Uživatel k němu obdrží 600MB datový balíček. Nižší tarif umožní neomezené volání a SMS do vlastní sítě za 399 Kč s dvouletým úvazkem, bez něj ho bude stát 597 Kč. K tomuto tarifu obdrží uživatel 150MB datový balíček. Telefony na splátky zatím operátor nechystá, i nadále bude vybrané přístroje dotovat. Pokud se zákazník rozhodne pro dotovaný telefon, automaticky bude za tarif platit vyšší částku.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/vodafone-nabidne-neomezeny-tarif-za-691-korun-fzu-/mobilni-operatori.aspx?c=A130412_162714_mobilni-operatori_apo