Vyhledávání

Vodafone představil neomezené volání pro předplacenky od 99 Kč

07.07.2014 14:06
Máte Vodafonní předplacenku, hodně voláte, ale do tarifů Red se vám nechce? Operátor právě pro vás připravil tři balíčky, se kterými se můžete pořádně rozšoupnout (a zavolat si) aniž byste se k něčemu zavazovali. Operátor sází na jednoduchou nabídku, snadnou objednávku přes všechny možné kanály a možnost balíčky střídat dle aktuální potřeby. Nejlevnější balíček s neomezeným voláním do vlastní sítě vyjde na 99 Kč, úplně neomezené volání pak na 599 Kč.
Střední cestou je neomezené volání do vlastní sítě plus 100 minut do ostatních sítí. Ať už balíček objednáte kdykoli, bude platit právě 30 dní.
Aktivace balíčků bude možná od 7. července, stačí mít dostatek kreditu. Po třiceti dnech balíček vyprší a je pouze na zákazníkovi, zda si objedná opět ten samý, jiný, nebo žádný, což zajišťuje maximální kontrolu nad výdaji. Přehled balíčků a jejich cen najdete níže:
 

Balíček ke kartě služby obsažené v balíčku cena

Volání v síti neomezeně neomezené volání v síti Vodafone 99 Kč
Volání do všech sítí neomezené volání v síti Vodafone+ 100 min. Do ostnatních sítí 249 Kč
Volání do všech sítí neomezeně neomezené volání do všech sítí 599 Kč
Ostatní ceny zůstávají zákazníkům stejné, řídí se ceníkem jejich předplacené karty. Všechny tři balíčky lze kombinovat také s datovými tarify.