Vyhledávání

Vodafone odhalil nové neomezené tarify. Jmenují se RED a data má každý

23.05.2013 15:01

Mobilní operátor Vodafone představil zbrusu nové paušální tarify Red, které bude možné aktivovat od pondělí 27. května. Kromě neomezeného volání a textových zpráv se mohou u dražších variant pochlubit i volnými jednotkami v roamingu.
Nová tarifní skladba Vodafonu je složena ze čtyř neomezených tarifů Red a jednoho základního tarifu Start. Je určena jak pro běžné zákazníky, tak ve verzi Business Red pro firemní klientelu (stejné ceny, navíc nabízí neomezené volání v rámci firmy). Red nahradí provizorní neomezené tarify Neomezené volání v síti a Neomezené volání do všech sítí, které operátor uvedl 12.dubna v reakci na tarify O2 Free.
Měsíční paušál začíná v základní verzi Start na 249 korunách, v nejvyšší verzi Red Premium pak cena činí 1499 korun s úvazkem na dva roky. Základním principem je vždy neomezené volání i SMS a k tomu datový balíček.
U dvojice nejvyšších tarifů pak operátor přidá ještě volné jednotky pro volání do zahraničí (Evropa + USA a Kanada), resp. u nejvyššího tarifu pak volání i data v roamingu (platí v rámci většiny evropských států). S nejvyššími tarify také uživatel obdrží měsíčně slušnou porci dat: 4 GB u Red se vším všudy, respektive 10 GB u Red Premium.
Tarifikace je 1+1, Vodafone tedy u tarifů ze zpoplatněným voláním i nadále účtuje po vteřinách již od zahájení hovoru. Ke všem tarifům navíc operátor zdarma poskytne aplikaci Vodafone Protect pro operační systém Android, se kterou je možné telefon na dálku zamknout, vymazat osobní data nebo přístroj lokalizovat.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/vodafone-red-tarify-04e-/mobilni-operatori.aspx?c=A130522_224302_mobilni-operatori_apo