Vyhledávání

Virtuální operátoři u T-Mobilu zlevní volání z USA, Ruska, Egypta nebo Karibiku

15.07.2013 18:02

Volání s virtuálními operátory jako 99mobile, ha-loo mobil nebo GoMobil už nebude z ciziny dražší než u T-Mobilu, jehož síť využívají. Podobně i nabídka Bleskmobilu a Tesco Mobile kopíruje základní tarif mateřské Telefóniky.
Zákazníci menších virtuálů v síti T-Mobilu budou od prvního srpna platit méně za roaming v Rusku, USA nebo Egyptě. Operátor sjednocuje nabídku volání a mobilního internetu v zahraničí na úroveň vlastních cen.
Ceny roamingu u většiny virtuálních operátorů se od prvního srpna sníží na úroveň nabídky T-Mobilu. Operátor v pondělí oznámil, že pro své partnery ruší nejdražší skupinu zemí.
Zlevnění se týká především často navštěvovaných zemí, jako je Rusko, Spojené státy, Egypt nebo Černá Hora. Dále pak vzdálenějších destinací v Jižní Americe a v Karibiku.
Na nižší ceny se mohou těšit zákazníci operátorů, které do sítě T-Mobilu vpouští GTS, například 99mobile, ha-loo mobil, Relax Mobile nebo GoMobil.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-60252900-virtualni-operatori-u-t-mobilu-zlevni-volani-z-usa-ruska-egypta-nebo-karibiku