Vyhledávání

Virtuální operátor NET nabídne levnější tarif pro volání, SMS a mobilní internet od 1. července

14.03.2013 10:28

Levnější tarif pro volání, SMS a mobilní internet bude od 1. července

Na 99% jsme úspěšně ukončili jednání a tak konečně můžeme slavit start Virtuálního operátora NET jako skutečného poskytovatele mobilních služeb. Zatím nemůžeme prozradit více, protože konkrétní tarify zatím ladíme, ale už nyní můžeme slíbit, že od 1. července začne být Virtuální operátor skutečným poskytovatelem mobilních služeb pro volání, data, SMS a mobilní internet, která budou levnější než jaké nabízí stávající mobilní operátoři.

Ceny, slevy a levné volání, SMS a data

Oficiální ceník skutečně zatím neexistuje. Důvodem není fakt, že by nedostával konkrétní obrysy, nicméně prostředí telekomunikací je neskutečně konkurenční. Už teď se ale můžete těšit, že nové levné tarify budou skutečná pecka. Vzhledem k tomu, že stávající ceny tarifů "velké trojky" generují ročně víc než 25 mld. zisku pro všechny tři operátory je jasné, že je kde brát a že prostor na slevy a levné tarify skutečně existuje. Navíc v současné situaci, kdy je česká ekonomika skutečně postižena krizí, je jakákoliv sleva z jinak ziskového sektoru vítaná.

Oficiální ceník tarifů bude skutečně k mání až od 1. července

Virtuální operátor NET jako startup projekt, který začal webovou stránkou, monitoringem trhu, konkurence a médií, tak skutečně začne fungovat. Naší doménou je internet a právě na internetu hledáme zájemce levnější volání, mobilní data a SMS. Web Virtuální operátor NET tomu bude přizpůsoben. Oficiální ceník ale čekejte skutečně až 1. července, kdy se celý projekt promění z virtuální podoby ve skutečnou. Těšíme se, těšte se s námi!