Vyhledávání

VirtualDream: sen o volání za 1,50 Kč

10.12.2013 11:21

Nový virtuál slibuje úspory, nabízí šťastná čísla a dává svou nabídku všanc. Poradí vám nejlepší tarif a když nebudete spokojeni, můžete do měsíce zase o dům dál.
Český trh zaplavují virtuální operátoři, sráží ceny a zákazník má z čeho vybírat. Nováčkem na trhu je operátor VirtualDream. Slibuje úspory, osobní přístup, kvalitu služeb a nabízí svá šťastná čísla (viz video níže). Jde zejména o sazby volání – vlastní síť vyjde na padesát haléřů za minutu, cizí na 1,50 Kč za minutu. Neplatí to sice úplně ve všech případech, jelikož abyste například s tarifem VD007 volali za 1,50 Kč, musíte si koupit 7 minut za pětatřicet korun. Další nepříjemnost je účtování hovorů po celých minutách, což vyhání inzerovanou ceny minuty v průměru o třetinu výš.
VirtualDream nabízí celkem pět tarifů a k nim celkem pět balíčků. Například 500 MB dat za necelé dvě stovky. Z hlasových tarifů se nejvíc vyplatí ten nejvyšší, jelikož nabízí cenu 1 Kč za jednu minutu (pokud jich koupíte 360). Ceník tarifů přikládám níže.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/virtualdream-sen-o-volani-za-150-kc/sc-3-a-1325591/default.aspx