Vyhledávání

VietCall: ČR, Vietnam a Čína od 1,60 Kč/min.

08.10.2013 08:05

Brnkout si do Hanoje nebo Pekingu dnes už pomalu vyjde levněji než vnitrostátní hovor. Zoufat si mohou i Slováci, ti si domů zavolají od 1,90 Kč/min.
Specializace na určité segmenty trhu se díky virtuálům prohlubuje a cílí se i na jednotlivé národnosti. Na Slováky cílí OpenCall, na Vietmance jeho sesterský VietCall. Operátor nabízí rovněž dva tarify, ten vyšší s paušálem 150 Kč měsíčně se však může vyplatit jakékoli větší skupině, například rodině. Nabízí totiž volání ve vlastní síti bez dalšího poplatku a volání do ostatních sítí v ČR za 1,60 Kč s účtováním po sekundách (1+1).
Jak už napovídá samotný název virtuála, cílovou skupinou jsou Vietmanci. Těm nabízí předplacenka VietCallu cenu volání do Vietnamu a Číny stejnou jako místní hovor, tedy od koruny a šedesáti haléřů za minutu. Bez zajímavosti jistě není fakt, že volání na slovensko vyjde s tarifem OpenCall plus 1,90 Kč/min., zatímco Vietnam nebo Čína s VietCallem 150 je o 30 haléřů za minutu levnější. Základní přehled cen VietCallu najdete v tabulce.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/vietcall-cr-vietnam-a-cina-od-160-kcmin/sc-3-a-1324985/default.aspx