Vyhledávání

VIDEO: Telefónica chystá největší reklamní kampaň za pět let. Láká na neomezené tarify

14.04.2013 21:47

V pondělí 15. dubna odstartuje nejmasivnější kampaň O2 v letošním roce. Kampaň propaguje neomezené tarify, které nabídly cenu čtyřikrát nižší proti stávajícímu stavu.
O2 provází svou nabídku největší reklamní kampaní za posledních pět let. Kampaň poběží až do konce června a firma na ni hodlá vynaložit víc než 70 milionů korun. Jejím základem bude pětačtyřicetivteřinový televizní spot, který se objeví na všech celoplošných stanicích včetně Novy.
Hlavní spot pak doplní další taktické televizní reklamy, tisková inzerce, kampaň na billboardech a citylight vitrínách i internetové aktivity. Kampaň bude navíc provázet i masivní podlinková komunikace cílená na zákazníky O2, která zahrnuje e-mailing, direct mail, SMS i další komunikační média.
Reklama se kvůli utajení nepřipravovala v pražském zastoupení agentury VCCP, která pro Telefóniku běžně pracuje, ale v její berlínské pobočce. Natáčelo se v Lisabonu v produkci společnosti Partizan, která v Česku nepůsobí.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi/c1-59689220-video-telefonica-chysta-nejvetsi-reklamni-kampan-za-pet-let-laka-na-neomezene-tarify