Vyhledávání

Velký přehled všech nových tarifů. Vyberte si ten nejlepší

24.05.2013 09:02

První velká mobilní revoluce je u konce. Všichni tři velcí operátoři představili nové tarify. Přinášíme jejich velký přehled: celkem můžete vybírat z 13 tarifů v ceně od 249 do 1 499 korun.
První část revoluce je u konce. Ceny tarifů klesly oproti stavu ještě na začátku dubna velmi výrazně. Často teď tarify stojí papírově jen čtvrtinu toho, co před dvěma měsíci. Už tehdy sice šlo dohodnout lepší podmínky, ale i tak jsou dnes ceny podstatně nižší.
Na druhou stranu se operátoři do žádného zásadního souboje o zákazníky nepustili. Lídrem je jasně O2. Nové tarify představilo jako první a vlastně definovalo jejich strukturu a cenu. T-Mobile a jako poslední i Vodafone se prostě nabídce O2 přizpůsobili. Moc povzbudivé to není, ale přesto zákazníci oproti dřívějšku mohou ušetřit hodně peněz.
Všichni operátoři mají tři základní tarify: zhruba za 250 korun, pak prostřední přibližně za 500 korun a zcela neomezený okolo 750 korun. To je navíc maximální suma, za kterou se dnes neomezeně volá a esemeskuje. Nabízená data pak stačí i pro středně pokročilou práci se smartphonem.
Vodafone a O2 pak mají ještě dražší tarify s voláním do zahraničí a případně i s roamingovými službami v ceně. I tyto tarify jsou zajímavé, ale jen pro omezenou skupinu zákazníků. Pro běžné uživatele je příplatek za volání do zahraničí a roaming zbytečný.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/velky-prehled-novych-tarifu-d1o-/mobilni-operatori.aspx?c=A130523_130613_mobilni-operatori_jm