„Lidé volali hodně. Ptali se především na to, jestli na konkurenční nabídku nějak zareagujeme. T-Mobile nabízí tarify S námi se stejnou logikou – tedy kombinací neomezeného volání do vlastní, respektive všech sítí již více než rok. Ceny se snižují kontinuálně,“ konstatovala na dotaz Novinek mluvčí T-Mobilu Martina Kemrová.

Jediný T-Mobile zatím neprozradil, jak výrazně plánuje zvýhodnit svou nabídku neomezeného tarifu. Aktuálně vyjde na 3290 Kč.

Mluvčí Vodafonu Alžběta Houzarová Novinkám již ve čtvrtek potvrdila, že na konci května operátor nabídne zákazníkům tarif s neomezeným voláním a neomezenými SMS do všech sítí společně s 600MB datovým balíčkem bez dotovaného telefonu za cenu nižší než 700 Kč. Obdobná nabídka přitom nyní vyjde na 3299 Kč. „Naši zákazníci projevili velký zájem o chystanou květnovou nabídku, kterou jsme včera (ve čtvrtek, pozn. red.) poodhalili. Během dne jsme také spustili portál pro předregistraci zájemců o nové neomezené tarify. Už za první dvě hodiny se na něm zaregistrovalo přes tisíc zájemců,“ uvedla pro Novinky Houzarová s tím, že v současné chvíli registrují již 4000 zákaznických registrací.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/298863-v-cesku-zavladlo-mobilni-silenstvi-zakaznici-vzali-operatory-utokem.html