Vyhledávání

Už i T-Mobile a Vodafone nabízí předplacené volání za 2,50 Kč. Ale jen dočasně a jen někomu

03.12.2012 21:09

Nový BLESKmobil přeci jen přinutil tradiční operátory k určité reakci na svou nabídku. Ale stále jen „v mezích omezené konkurence“, na dobu určitou a s dalšími omezeními. A jaká překvapení připravil Vodafone pro studenty a držitele svých Férových tarifů?
Nový BLESKmobil působí na našem trhu už skoro měsíc, a tak je možné se porozhlédnout po tom, zda a jak na jeho příchod zareagovali tradiční mobilní operátoři. Samozřejmě s vědomím, že pouhý měsíc nemusí být dostatečnou dobou na zásadnější reakci – a že další příležitost ke změnám, v podobě úpravy DPH, je teprve na obzoru (s koncem roku). Ať již půjde o dříve schválené sjednocení obou sazeb DPH na 17,5 %, nebo o nově prosazované zvýšení obou sazeb DPH o jeden procentní bod.
A když už budeme u nejnovějších změn v cenících a podmínkách operátorů, podívejme se podrobněji třeba na to, co je nového u Vodafone. Zbystřit by měli zejména  studenti, ale také zákazníci s Férovými tarify, kteří volají častěji do zemí jako Slovensko, Rusko, Ukrajina, Čína či Vietnam.

Zdroj: https://www.lupa.cz/clanky/uz-i-t-mobile-a-vodafone-nabizi-predplacene-volani-za-2-50-kc-ale-jen-docasne-a-jen-nekomu/