Vyhledávání

U Ha-loo propukla „Velká říjnová slevová revoluce“

01.10.2013 09:07

Virtuální operátor Haloo společnosti Ha-vel přihází s „Velkou říjnovou slevovou revolucí“. Všem novým i stávajícím zákazníkům srazí cenu za vedení SIM ze stávajících 40 Kč měsíčně na 25 Kč měsíčně, zavádí mobilní VoIP a nulovou sazbu za volání do vlastní sítě. Ha-vel tak zdůrazňuje, že plní své sliby o snaze minimalizovat poplatek za SIM kartu s tím, že zatím jde o jakousi přestupní stanici – cílem je stáhnout ho výhledově až k nule.
Aby bylo vše zcela vyjasněno - poplatek bude snížen od 1. října 2013 všem stávajícím zákazníkům. Všichni noví zákazníci, již budou mít tento poplatek automaticky nastaven.
Nabídka českých virtuálů je znovu pestřejší. Ha-loo zapojuje volání přes internet a ceny klesají. U Ha-loo dokonce dostanete zaplaceno za příchozí hovor!
Ha-loo dále přináší integrovaný mobilní VoIP do svých služeb. Zákazník tak může volat v rámci sítě Ha-loo, na mobilní i pevné linky zdarma. Stejně tak může využít výhodné ceny volání ze zahraničí do ČR. Podmínkou je využití SIP protokolu, který si zákazník aktivuje na svém účtu a využití doporučené aplikace. Volanému se standardně zobrazuje telefonní číslo volajícího. Hovor je závislý na kvalitě datového připojení.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/u-ha-loo-propukla-velka-rijnova-slevova-revoluce/sc-4-a-1324912/default.aspx