Vyhledávání

Tesco Mobile změnil image a vylepšil nabídku

20.03.2014 10:52

(Inzerce) Tesco Mobile výrazně vylepšil nabídku a potvrdil svou pozici mezi nejvýhodnějšími virtuálními operátory.
Přemýšlíte o změně operátora, ale nevíte, koho si vybrat? Tesco Mobile nyní toto rozhodování ulehčuje. Od konce února si všichni v Tesco Mobile mezi sebou volají a píší zdarma, stačí si jen dobít kredit. Do ostatních sítí díky automatickému zdvojnásobení kreditu při každém dobití vyjdou hovory místo ceníkových 2,50 Kč jen na 1,25 Kč za minutu.
Operator Tesco Mobile patří dlouhodobě k nejvýhodnějším mobilním operátorům na českém trhu, což si můžete ověřit na Srovnání mobilních tarifů provozovaných nezávislým spotřebitelským časopisem dTest.
Výhodnou nabídku Tesco Mobile ocení i uživatelé mobilních dat. S dvojnásobným kreditem se totiž dostávají na bezkonkurenční cenu, kdy například za 400 MB zaplatí pouhých 125 Kč. Výhodnější nabídku v tuto chvíli na našem trhu nenajdete, o čemž se můžete přesvědčit opět na dTestu.
U Tesco Mobile se můžete spolehnout nejen na nízké ceny, ale také na vysokou kvalitu služeb a nadstandardní klientský servis. Tento virtuální operátor vstoupil na český trh v květnu minulého roku a využívá síť O2, díky které pokrývá 99,6 % obyvatelstva.
Více informací a aktuální nabídku naleznete na www.tescomobile.cz.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/tesco-mobile-zmenil-image-a-vylepsil-nabidku/sc-3-a-1326363/default.aspx