Vyhledávání

Tesco Mobile má nové balíčky: „flat“ pod pětistovku nebo volání za 1 Kč

12.05.2016 21:47
Virtuální operátor Tesco Mobile zařadil do své nabídky nové balíčky. První se jmenuje „Štědrých 200“. Stojí 200 Kč a obsahuje dvě stě jednotek, což je buď minuta volání nebo SMS, podle toho jak zrovna potřebujete. S balíčkem vás tak volání vyjde v průměru na 1 Kč za minutu, což je cena, kterou jako celostátní průměr nedávno spočítal i ČTÚ. Výhodou balíčku je, že v rámci Tesco Mobile vám zajistí volání a textovky zdarma ve vlastní síti a nevyčerpané jednotky se převádí do dalších měsíců.
Platnost balíčku je 30 dní od aktivace (30 × 24 hod.), tu lze provést odesláním SMS ve tvaru „Stedrych200 A“ na číslo 999346. Po vyčerpání volných jednotek se hovory/SMS účtují dle základních cen. Ale pozor, při deaktivaci balíčku ztrácíte nárok na převedené nevyčerpané jednotky.
ích či pevných sítí v ČR. Aktivace: SMS ve tvaru „NEOMEZENE A“ na číslo 999346. Do měsíce máme zhruba čtyři týdny, takže pokud byste si balíček ponechali aktivní, můžete mít „flat“ bez dat za 480 Kč měsíčně, ale bez závazku. Více se dozvíte na webu Tesco Mobile.