Vyhledávání

Telefónika rozhýbala trh. Vodafone narychlo přišel s podobným tarifem za 691 korun

12.04.2013 20:23
Telefónica představila nové neomezené tarify, které jsou na českém trhu revolucí. Rychle se zvedl velký zájem. Vodafone narychlo spustí obdobný tarif za 691 Kč, než představí původně plánované tarify RED.

V Česku vzbudila revoluční novinka rozruch. Vodafone urychleně zareagoval na velký zájem o nové tarify Telefóniky s neomezeným voláním a SMS do všech sítí a představila dva své. Nejvyšší varianta včetně mobilních dat (1 GB) vyjde u Teléfoniky na 749 korun, u Vodafonu s méně daty (600 MB) na 691 korun. Přitom Vodafone hodlá v nejbližších týdnech oznámit další tarify RED, které už fungují v pěti zemích.

Nicméně v Evropě běžné ceny a tarify se krokem Telefóniky poprvé dostávají i do Česka. A zájem je velký. "Zájem o nové tarify jsme zaznamenali hned v prvních hodinách velký. Provoz na našich linkách je několikanásobně vyšší než normálně a extrémní nárůst jsme zaznamenali i v našich e-shopech," říká tiskový mluvčí firmy Telefónica CZ Hany Farghali.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59678940-revolucni-tarify-telefoniky-tahnou-konkurence-se-snazi-presvedcit-zakazniky-aby-pockali