Vyhledávání

Telefon zdarma k Vodafone předplacené kartě [aktualizováno]

18.01.2013 09:46

V dnešní době něco zadarmo? Každý si povzdechne, že to asi těžko, a přesto vás tato zpráva přesvědčí o opaku. Mobilní operátor Vodafone se snaží zřejmě získat zákazníky za každou cenu. Alespoň tedy u svých předplacených služeb. I přesto, že ještě stále najdeme v prodeji limitovanou edici předplacené Karty bez limitu, v těchto dnech je podpořen také prodej Divoké karty. A to skutečně zajímavým dárkem.

Při koupi předplacené Divoké karty dostanete mobilní telefon jako dárek. Konkrétně se jedná o přístroj Vodafone 246. Jde sice o zcela obyčejný telefon, ale své využití dozajista najde. Ještě před několika měsíci jej přitom operátor prodával s touto SIM kartou za 577 Kč. Tuto nabídku však nenajdete na značkových prodejnách, platí pouze u vybraných obchodních partnerů. Konkrétně jsme na ni narazili v prodejnách mobilních telefonů Space. Telefony jsou rozdávány do konce ledna.

A ještě k ceně zmiňované Divoké karty. Jak je u tohoto operátora obvyklé, cena karty je rovných 200 Kč s přednabitým kreditem ve stejné výši. Divoká karta nabízí výhodné volání do vlastní sítě za 3 Kč/min., z tohoto tarifu však můžete po koupi zdarma přejít na Kartu bez limitu s nekonečnými hovory do sítě Vodafonu a levným voláním do ostatních sítí, přechod však musíte stihnout do 31. ledna. Na závěr ještě tabulka s přehledem všech aktuálních předplacených tarifů Vodafonu.

[aktualizováno 18.1.]
Operátor nám zaslal vyjádření, že se jedná o nabídku obchodního partnera, společnosti Setos, v jejich prodejnách Space. Jinde tedy bohužel tento dárek nezískáte.