Vyhledávání

Tarifní kalkulačka Korektel: ušetříte, ale chceme podíl

05.06.2014 11:21
Korektel dostal certifikaci ČTÚ a slibuje úspory z vysokých cen. Pokud vám ušetří peníze, bude chtít podíl. Úspory zatím Korektel vyčíslil na 20 milionů.
Český telekomunikační úřad (ČTÚ) udělil certifikaci cenovému kalkulátoru Korektel, ten se tak spolu s Tarifonem zařadil do kategorie „prověřených“. Certifikace platí jeden rok, pak je třeba žádat o obnovení prověrky. Korektel o sobě tvrdí, že přichází říct razantní „ne“ nevýhodným nabídkám a cenovým pastím českého telekomunikačního trhu. A důvod? Ceny, za které voláme, píšeme SMS, surfujeme po internetu či se díváme na kabelovou televizi jsou prý stále jedny z nejvyšších v celé Evropě.
Korektel pokrývá nabídky pevných linek (ISDN, VoIP), mobilních služeb (volání, SMS, data), domácího internetu (adsl, vdsl, Wi-Fi, kabel apod.) a datové televize. Hlavní devízou, kterou Korektel inzeruje je fakt, že s nikým nespolupracuje a nic nepřeprodává. Zkrátka vám najde lepší cenu, za stejnou službu. Ale pozor, zadarmo to nebude...
Dle ceníku, který visí na webu vás úspora bude stát sumu, kterou ušetříte za čtyři měsíce plus 21 % DPH, které zchvátí státní pokladna. Krom přímé platby je na výběr ještě splátková varianta či individuální přístup. Korektel přitom operuje s úsporou v ročním horizontu. Na druhou stranu zákazník ušetří, a pokud ne, poradenství ho nic stát nebude.
20 ušetřených milionů (zatím)
Na konci února se Korektel chlubil dvacetimilionovou úsporou, kterou zajistil svým zákazníkům pro roky 2013 a 2014, což je bezesporu úspěch. Kalkulátor najdete na adrese korektel.cz, má i pobočky v Liberci, Praze a Ostravě. Pokud máte o služby Korektelu zájem, můžete vyplnit tento kontaktní formulář.
A ještě informace od tuzemského regulátora: akreditaci naopak odebral Tarifomatu, a to kvůli tomu, že nepočítá s tarifikací hovorů, což je jedna z podmínek, kterou ČTÚ pro certifikaci stanovil.
Využili jste někdy cenového kalkulátoru pro optimalizaci služeb?