Vyhledávání

T-Mobile zrychluje síť v Krkonoších a na Vysočině

31.01.2013 14:36

T-Mobile rozšiřuje pokrytí rychlou 3G sítí ve specifikaci HSPA+ 42, která umožňuje stahovat data z internetu teoretickou rychlostí až 42 Mb/s. Rychlá data byla v průběhu prosince spuštěna v Berouně, Poděbradech, začátkem ledna pak v Nymburce a Jihlavě. Nyní nově přibyla i krkonošská města Trutnov a Vrchlabí. Zákazníci T-Mobilu navíc budou moci využít rychlá data i při návštěvě Mistrovství světa v biatlonu, které se koná v Novém Městě na Moravě od 7. do 17. února. Operátor zde nasadí svou mobilní základnovou stanici s technologií HPSA+ 42.
V současné době mohou zákazníci T-Mobilu využívat technologie HSPA+ 42 ve vybraných částech Prahy, v Brně, Liberci, Českých Budějovicích, Mladé Boleslavi, Zlíně a Otrokovicích. Technologii HSPA+ 42 mohou u T-Mobilu od zavedení nových datových tarifů využívat všichni zákazníci, kteří vlastní mobilní telefon nebo modem podporující tuto technologii.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/t-mobile-zrychluje-sit-v-krkonosich-a-na-vysocine/sc-4-a-1322792/default.aspx