Vyhledávání

T-Mobile zlevnil neomezený tarif na čtvrtinu, reagoval na konkurenci

13.04.2013 18:28

TMobile připravil rychlou reakci na nové tarify O2 Free, kterými česká Telefónika spustila ve čtvrtek doslova revoluci v cenách mobilního volání na českém trhu. Operátor prozatím výrazně zlevnil své stávající tarify S námi, neomezená varianta je k mání za stejné peníze jako u O2.
Neomezené volání do všech pevných a mobilních sítí a jeden gigabajt dat za 749 korun. To není jenom úvazková varianta tarifu O2 Free CZ, ale také nová podoba neomezeného tarifu S námi od operátora T-Mobile. Ten tak s mírným zpožděním reaguje na dramatickou změnu, kterou přinesla v minulých dnech konkurence.
Aby T-Mobile zabránil hrozícímu odlivu zákazníků, vypustil nové tarify v sobotu, což je naprostá rarita. Navíc tarify nejsou zcela nové; tři současné T-Mobile razantně přecenil. Zbývající původní tarify v ceníku zůstávají. U neomezeného tarifu jde dle ceníkových cen o více než čtyřnásobné zlevnění, na webu operátora totiž zatím tato varianta stojí 3 290 korun.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/t-mobile-zlevnil-tarify-s-nami-dks-/mobilni-operatori.aspx?c=A130413_140110_mobilni-operatori_vok