Vyhledávání

T-Mobile výrazně zlevní volání do zahraničí

27.01.2014 17:54

Výrazně levnější volání do zahraničí nabídne svým zákazníkům od února mobilní operátor TMobile. V rámci neomezených tarifů S námi bude možné do okolních zemí telefonovat nově za 6,99 Kč za minutu. Snížení cen doprovází také zjednodušení nabídky.
„Spokojenost našich zákazníků je naší prioritou, proto pevně doufáme, že zjednodušení a zlevnění nabídky mezinárodních hovorů u nové řady tarifů S námi pro ně bude přínosem,“ řekl Milan Hába, ředitel řízení kategorie a produktů, a dodal: „Při hovorech do zemí sousedících s naší republikou tak klienti ušetří téměř 15 Kč za minutu, u Slovenské republiky 7,50 Kč za minutu.“
Konkurenční Vodafone nabízí volání do zahraničí v rámci volných minut svých neomezených tarifů. Po vyčerpání volných minut je cena 11,50 Kč za minutu. U ostatních tarifů cena startuje na 7,26 Kč za minutu. U Telefóniky volání začíná na 12,48 Kč za minutu.
Podle statistiky T-Mobilu jsou třemi nejoblíbenějšími destinacemi pro volání do zahraničí Slovensko, Německo a Polsko. Ročně tuto službu využívá téměř 900 000 unikátních zákazníků.
Nejdelší hovory pak probíhají do Vietnamu, Moldavska, Ázerbájdžánu, Japonska a USA.
Největší příznivec telefonátů do zahraničí z řad rezidenčních zákazníků provolal za měsíc do ciziny 19 hodin. Operátor zaznamená měsíčně v průměru čtvrt miliónu zákazníků volajících do ciziny.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/325771-t-mobile-vyrazne-zlevni-volani-do-zahranici.html