Vyhledávání

T-Mobile Vánoce pro předplacenky: 100 minut a 100 MB za 100 Kč

18.11.2014 12:56
T-Mobile představil druhou část vánoční nabídky, která se týká jeho zákazníků využívajících předplacenou kartu Twist. S předplacenkami podle naposledy zveřejněných provozních výsledků volá 42 % zákazníků. Od 10. listopadu si mohou aktivovat zvýhodněný balíček STO, který za cenu 100 Kč poskytne 100 volných minut volání do vlastní sítě a 100 MB dat pro připojení k internetu. Platnost balíčku je 30 dní od aktivace, kterou je třeba provést nejpozději do 31. ledna 2015.
Od 18. listopadu se v prodeji objeví limitovaná edice předplacené karty Twist MNĚSTO. Na kartě bude nastaven tarif Twist Našim+ a balíček STO bude aktivován zdarma. Za předplacenou kartu s novým telefonním číslem zaplatí zákazník 200 Kč a získá kredit ve stejné hodnotě. Na kartě lze nastavit i Výhodnou sazbu za dobití a po vyčerpání volných minut v balíčku volat na čísla značky T-Mobile už od 1,50 Kč/min.
T-Mobile připravil pro své zákazníky navíc i vánoční soutěž o telefony, tablety a nejrůznější poukazy. Stačí stáhnout v marketu Google Play nebo AppStore aplikaci Vánoční závod a sledovat prosincové televizní reklamy operátora. Aplikace rozpozná zvukovou stopu reklamy a přihlásí vás do soutěže, ve které budete závodit ve virtuálním závodu na běžkách s tělocvikářem Radimem. Soutěží se od 1. do 21. prosince, každý den bude odměněno 192 nejúspěšnějších. Denně se soutěží o tři telefony Samsung Galaxy S5 mini, tři tablety Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE, šest hodinek Sony SmartWatch a další ceny.