Vyhledávání

T-Mobile překopal ceník telefonů: desítky slev a mobily na splátky

26.04.2013 09:16

S příchodem nových neomezených tarifů přistupují čeští operátoři také k výrazné změně v cenách mobilů. TMobile zlevnil prakticky všechny modely, skončil s dotacemi a telefony nyní nabízí na splátky bez navýšení.
Nový ceník telefonů u T-Mobilu nepřichází až s novým měsícem, jak bývá zvykem, ale je v platnosti už nyní. Dotované telefony zcela skončily, ale u nedotovaných došlo ke slevám prakticky u všech modelů.
Zlevněných telefonů je tak několik desítek a dnes přinášíme přehled těch nejzajímavějších. Za pozornost určitě stojí pokles ceny u modelu Nokia Lumia 800, jehož cena lehce přesahuje pět tisíc korun. Náročnější zákazníky pak jistě zaujmou slevy u špičkových telefonů, jako jsou například Sony Ericsson Xperia Z nebo Samsung Galaxy S III.
Kdo je rozčarovaný z ukončení dotovaných mobilů, které se u nás v minulosti stejně málo kdy vyplatily, nemusí zase tolik zoufat. T-Mobile totiž stejně jako O2 představil možnost vzít si telefon na splátky bez navýšení. Splátky jsou umožněny pouze se smlouvou na dobu určitou (24 nebo 36 měsíců), přičemž zákazník si může vybrat mezi jednou až 23 splátkami.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/t-mobile-slevy-telefonu-0so-/mobilni-operatori.aspx?c=A130425_125104_mobilni-operatori_kor