Vyhledávání

T-Mobile nabídl nové neomezené tarify, láká na internet i smlouvy bez závazku

22.04.2013 15:55

Společnost T-Mobile vylepšila svou nabídku neomezených hovorů, kterou představila předminulý týden v návaznosti na nové tarify Telefóniky. Zákazníky operátor láká na smlouvy bez závazku a především na vysoký datový internetový limit.
„Zákazníkům nabízíme v nových tarifech největší porci dat ze všech operátorů, navíc na nejrychlejší mobilní síti v ČR,“ řekla Dana Tomášková, ředitelka marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile.
T-Mobile přišel na tuzemský trh jako poslední s levnými neomezenými tarify. Jeho nabídka se původně shodovala s konkurenční Telefónikou, tedy neomezené volání a SMS do všech sítí plus jeden GB přenesených dat za 749 korun měsíčně.
Za tuto cenu však klienti nyní podle nových tarifů S námi síť nesíť získají 1,5 GB dat. Telefónica nabízí v rámci paušálu 1 GB dat a Vodafone 600 MB. Poslední zmiňovaný operátor má však svou nabídku v průběhu následujících dní také ještě upravit.
V sousedních státech většina operátorů nabízí zpravidla jeden nebo dva GB. Najdou se ale také společnosti, které nabízejí skutečně neomezené připojení, tedy bez jakéhokoliv limitu. Takový tarif je možné pořídit například u slovenského T-Mobilu společně s voláním, SMS a MMS zprávami zdarma v přepočtu za 1035 Kč.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/299801-t-mobile-nabidl-nove-neomezene-tarify-laka-na-internet-i-smlouvy-bez-zavazku.html