Vyhledávání

T-Mobile má výpadek. Dovolat se nedá po celém Česku

17.09.2013 08:36

Mnoho zákazníků TMobile hlásí nedostupnost svých mobilů. Nemůžou volat a ani jim se nikdo nedovolá. Problémy hlásí zákazníci z Čech i Moravy.
Operátor na svých facebookových stránkách problém připouští, na jeho odstranění se prý pracuje. Tisková mluvčí T-Mobile Martina Kemrová výpadek služeb u některých zákazníků potvrdila: "Přibližně od 19 hodin registrujeme částečný výpadek hlasových služeb. Pravděpodobnou příčinou je závada na síťovém prvku. Technici problém intenzivně řeší s dodavatelem. Věříme, že se závadu podaří odstranit během noci."
Podle reakcí zákazníků na sociálních sítích a mailů, které přišly na adresu redakce problém trvá už od večera a zatím nebyl vyřešen. Někteří uživatelé pak uvádějí, že problémy měli již odpoledne.
Telefony zákazníků se nemohou připojit k síti, displej hlásí "omezené služby". Nelze tak volat ani přijímat hovory a ani využívat datové přenosy nebo textové zprávy.
Infolinka operátora je přetížená, na spojení s operátorem se čeká desítky minut. Výpadek je podle operátorů celostátní, a týká se určitých skupin čísel, tedy nikoliv všech zákazníků.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/vypadek-t-mobile-02q-/mobilni-operatori.aspx?c=A130916_220412_mobilni-operatori_ada