Vyhledávání

T-Mobile má masivní výpadek sítě. Problémy hlásí zákazníci z celé republiky

17.09.2013 08:53

Výpadek sítě, který se týká zákazníků po celé republice, má od pondělního večera operátor TMobile. Klientům nefungují žádné služby, jejich čísla se vůbec nepřihlásí do sítě. Podle krátkého vyjádření společnosti na facebookovém profilu technici na odstranění problému intenzivně pracují.
Zákazníci mobilního operátora T-Mobile se nemohou od pondělního večera přihlásit do sítě, není možné se dovolat, přijímat hovory, nefungují datové služby ani odesílání textových zpráv. Klientská linka je přetížená.
"Vážení zákazníci, moc se omlouváme, ale v současné chvíli řešíme problémy s přihlašováním čísel do sítě," vzkázal T-Mobile klientům na Twitteru a Facebooku před 22. hodinou.
Zatím není jasné, kolika zákazníků se problémy týkají. Ale na internetu hlásí potíže desítky lidí z celé republiky, během dvou hodin jich jen na Facebooku reagovalo na oznámení společnosti téměř 300 a další přibývají.
Výpadek služeb u některých zákazníků eviduje operátor od 19. hodiny. Někteří klienti si na nedostupnost stěžovali už odpoledne.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi/c1-60756170-t-mobile-vypadek-site