Vyhledávání

T-Mobile chce přehlednější nabídku, zruší proto staré tarify

26.06.2014 13:18
TMobile pracuje na nasazení nového systému pro řízení vztahu se zákazníky (tzv. CRM). Ten by měl urychlit vyřizování zákaznických požadavků a zjednodušit zavádění nových služeb. Proto se operátor bude zbavovat i starých paušálních tarifů, které již nejsou v nabídce, ale někteří zákazníci je dosud využívají. Takové tarify budou postupně nahrazovány některým z aktuálních tarifů nabídky S námi. Novější tarify mají nižší sazby za volání, takže zákazníci na změně většinou vydělají.
Starší tarify mají skončit, stejně tak možnost zvolit si výhodu za dobití. Těšit se můžeme na nový tarif Našim+ s voláním do sítě T-Mobile za 1,50 Kč/min.
Operátor bude změnu provádět v několika postupných krocích. Od 28. června nebude možné staré tarify aktivovat nebo prodlužovat, od konce července pak začne postupné převádění zákazníků na nové tarify. T-Mobile nabídne zákazníkům vždy adekvátní tarif v odpovídající cenové hladině. Vzhledem k výraznému poklesu cen mobilních služeb v posledních letech získají dotčení zákazníci za stejnou sumu vyšší objem jednotek. Samotný přechod na nový systém CRM bude probíhat postupně v několika fázích až do poloviny příštího roku počínaje letošním podzimem.