Vyhledávání

Srovnání: vyplatí se ještě vůbec studentské tarify?

08.07.2013 08:10

Mobilní operátoři mají v nabídkách speciální tarify pro mladé zákazníky od 15 do 26 let, zejména pak cílí na studenty. Vyplatí se ještě tyto tarify ve srovnání s nedávno představenými neomezenými nabídkami?
Studenti do 26 let jsou pro mobilní operátory důležitým segmentem trhu. Způsob využívání mobilního telefonu je u nich daleko pestřejší než u jiných věkových skupin. Operátoři tak pro ně již několik let mají v cenících vyhrazeny speciální tarify. Vědí totiž, že i když jim studenti na měsíčním paušálu nezaplatí tolik, na doplňkových nabídkách, jako jsou datové balíčky nebo multimediální služby, to pak většinou doženou.
Operátoři nedávno představili neomezené tarify, a zcela tak zamíchali kartami na českém telekomunikačním trhu. Tarify změnily strukturu, zjednodušily se a především zlevnily. Jsou však natolik výhodné, aby na ně přešli i mladí zákazníci, vesměs studenti, kteří mají v tuto chvíli svůj speciální tarif? Nabídky tří hlavních mobilních operátorů jsme pro vás podrobně srovnali.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/tarify-pro-mlade-025-/mobilni-operatori.aspx?c=A130624_111504_mobilni-operatori_apo