Vyhledávání

SeniorTel: volání a slevy pro staroušky

10.10.2013 10:07

Tenhle virtuál není pro mladý, pokud je vám méně než pětapadesát, máte smůlu. Operátor cílí výhradně na seniory, má pro ně tři tarify a slevovou kartu navrch.
Virtuální operátoři jsou dnes už téměř pro každého. Na seniory ve věku nad 55 let cílí projekt SeniorTel. Nabídka je tedy určena pro starší generaci vlastnící kartu Senior Pas, která je bezplatná a krom možnosti získat jeden z tarifů SeniorTelu nabízí řadu výhod – například slevy na zboží a služby u vybraných partnerů (vyhledat je můžete zde). Nabídka tak není úplně pro každého, i když splňuje podmínku věku, jelikož kartu Senior Pas lze momentálně získat jen v těchto krajích: Jihomoravský, Královéhradecký, Moravskoslezský, Olomoucký, Pardubický.
SeniorTel je virtuál, který podobně jako Komutel působí v sítí 99mobile. Pro úplnost, 99mobile zase působí v síti GTS Czech, která jakožto MVNE využívá infrastrukturu T-Mobilu. Senioři mohou vybírat ze tří tarifů, například za měsíční paušál 80 Kč mohou mít 50 volných minut do všech sítí a další minutu nad rámec tarifu za 1,70 Kč. Vadou na kráse je účtování po celých minutách (60+60), které v praxi prodražuje minutovou sazbu zhruba o třetinu.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/seniortel-volani-a-slevy-pro-starousky/sc-3-a-1324990/default.aspx