Vyhledávání

Revoluční tarify Telefóniky táhnou. Konkurence se snaží přesvědčit zákazníky, aby počkali

12.04.2013 12:53
Telefónica představila nové neomezené tarify, které jsou na českém trhu revolucí. Rychle se zvedl velký zájem. Konkurence slibuje brzy vlastní podobnou nabídku, přesné termíny ale zatím nezveřejnila.

V Česku vzbudila revoluční novinka rozruch. Telefónica představila nové tarify s neomezeným voláním a SMS do všech sítí. Nejvyšší varianta včetně mobilních dat vyjde na 749 korun. V Evropě běžné ceny a tarify se tak dostaly poprvé i do Česka. A zájem je velký. "Zájem o nové tarify jsme zaznamenali hned v prvních hodinách velký. Provoz na našich linkách je několikanásobně vyšší než normálně a extrémní nárůst jsme zaznamenali i v našich e-shopech," říká tiskový mluvčí Telefónica CZ Hany Farghali. 

Také prodavači v obchodech Telefóniky potvrzují, že novinka se mezi lidmi rychle roznesla. "Zájem jsme určitě zaznamenali. Myslím, si, že zhruba 70 procent lidí, kteří přišli na prodejnu, přišli kvůli tomuhle. Jednalo se o desítky lidí," potvrzuje prodavač v jedné z brněnských poboček Telefónica. Podobný zájem hlásí také další pobočky. "Fronta před prodejnou nám zatím nestojí. Lidé se chodí hodně ptát, tak polovina z nich už je rozhodnutých, že tarif chtějí rovnou změnit," dodává Michal Husa z prodejny na pražském Václavském náměstí.

Zdroj: https://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59678940-revolucni-tarify-telefoniky-tahnou-konkurence-se-snazi-presvedcit-zakazniky-aby-pockali