Vyhledávání

Reklama, PR články a prezentace na internetu prostřednictvím blogu Virtuální operátor NET

08.01.2013 10:32

Internetová reklama a Virtuální operátor NET

Jak jsme již avizovali, internetová reklama bude jediná prezentace, kterou chceme pro projekt Virtuální operátor NET využít. To pro nás představuje hlavně kvalitní SEO a jakmile bude hotová skutečná nabídka cenák s tarify, pustíme se i do PPC reklamy. Zatím tedy může celý web nebo i separátně pouze tento blog nabídnout prostor pro zobrazování externí reklamy. Tak se i děje. Zatím vesměs využíváme možnosti AdSense, na druhou stranu je tu i affiliate reklama od O2 a samozřejmě zpětné odkazy, které umísťujeme na konkrétní PR články. Web Virtuální operátor NET si hned na startu vybudoval nečekanou návštěvnost, která vlivem poklesu naší aktivity (stále čekáme na rozhodnutí ČTÚ, abychom nefungovali jako šedý operátor) poklesla, nicméně pořád tu je a generuje již dříve avizovaný zájem a poptávky na levnější tarif.

PR články a prezentace na internetu

Virtuální operátor NET jako blog a web tedy zatím využívají nejen interní, ale i externí PR články pro dosažení co nejlepších pozic ve vyhledávání. PR články jsou základem kvalitních zpětných odkazů a kvalitní zpětné odkazy zase představují alfu a omegu SEO optimalizace. Suma sumárum tak Virtuální operátor NET zatím funguje spíš jako marketingový projekt, který nenabízí vlastní služby, ale možnost publikovat PR články a nabízet tak další informace sám o sobě, ale i o dalších operátorech. Viz například "monitoring tisku" na titulní straně. To je možnost pro stávající velkou trojku a další virtuální operátory ke kooperaci. Než nám nějaký operátor skutečně nabídne možnost nabízet levnější tarif a služby, můžeme mu my nabídnout možnost prezentace na webu Virtuální operátor NET.

Reklamní bannery a ceny pro operátory

Jako start up popravdě nevíme, jaké ceny si říct za reklamní banner. Nicméně se pořád učíme. Takže ceny pravděpodobně určíme na základě konkrétní komunikace s operátory (tedy pokud budou mít o možnost reklamy na webu Virtuální operátor NET zájem). Blog je tu od toho, aby přinášel nejnovější informace. takže se můžete spolehnout, že jakmile budeme nějaké mít, obratem je sem umístíme. tedy i ceny za reklamní kampaň banner nebo PR články. Tyto služby pro nás zajišťuje Agentura PPC MAX.