Vyhledávání

Private Mobile láká na denní paušál a výhodné sazby

13.01.2014 15:13

Ale není všechno zlato, co se třpytí. Volat na mobily v ČR za 1,50 Kč za minutu stojí šest korun každý den, zato můžete volat levněji do Ruska a Číny.
Na tuzemském trhu dnes startuje nový virtuál, jmenuje se Private Mobile. Unikátní vlastností jeho předplacené karty je denní paušální poplatek za její využívání. Operátor nabízí celkem tři tarify – Standard, VIP a Business. Dle toho jaký si zákazník vybere, mu z kreditu za každý den zmizí 2, 6 nebo 7 Kč, a to rozhodně není málo. Z tohoto důvodu nemá virtuál omezenu platnost kreditu, jelikož když necháte SIM ležet ladem, kladný zůstatek postupem času zmizí.
Kredit vám Private Mobile neodečte každý den, nýbrž každý týden v úhrnu. Každých sedm dní vám tak z kreditu zmizí 14, 42, respektive 49 Kč. Minuta volání na mobily v tuzemsku přitom vyjde u tarifu VIP na 1,50 Kč s účtováním 60+1, respektive 1,60 Kč s účtováním 60+60 u tarifu Standartd, což se dá v dnešní době sehnat i bez jakéhokoli paušálu, kdy platíte jen za to, že službu využíváte.
Pokud k běžnému provozu přičteme právě měsíční paušál přesahující 160 Kč (u VIP), jde takříkajíc o drahý špás, jelikož na tuzemském trhu působí virtuálové, kteří stejnou sazbu nabízí bez dalších pravidelných poplatků. Nepříliš pozitivně působí rovněž podmínka, že volání do vlastní sítě zdarma  platí jen na čtvrtinu objemu volání, minuty nad tento objem se platí. Příklad: pokud provoláte 100 minut (vlastní/cizí síť 50:50), pak vám Private Mobile napaří za 25 minut do vlastní sítě sazbu 0,90 Kč/min.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/private-mobile-laka-na-denni-pausal-a-vyhodne-sazby/sc-3-a-1325817/default.aspx