Vyhledávání

Poda virtuálem: jednotky zdarma a minuta za 0,39 Kč

27.03.2014 22:04

Společnost Poda poskytující domácí internetové připojení, televizi a pevnou linku obohatila své portfolio i o mobilní služby. Jinak řečeno, Poda se stala dalším virtuálem, ale její nabídka není pro všechny. Jde o doplňkovou službu pro stávající zákazníky Pody, kteří už využívají internet či televizi na doma, ti si mohou vzájemně volat za sympatických 0,39 Kč za minutu (účtování 60+1), respektive za 0,49 Kč za minutu v případě volání na pevnou linku v síti Poda.
Dražší než volání jsou textovky, ve vlastní síti vyjde jedna SMS na 0,79 Kč. Zpráva do cizí sítě stojí stejně jako minuta volání 1,49 Kč. Cenově dostupné jsou i datové balíčky, viz přehled na webu operátora.
Poda těží z propojení mobilních a pevných služeb a při vyšší fakturaci za pevné služby odmění zákazníka volnými jednotkami na SIM kartě v jeho mobilu. Při útratě 251 až 400 Kč přidělí 20 volných minut či SMS a při útratě nad čtyři sta korun 40 volných minut/SMS. Vystavení první SIM karty je zdarma, cena další SIM se opět řídí útratou za fixní služby. Přenos čísla je zpoplatněn částkou 249 Kč.
Pokud vám Poda padla do oka, pak vězte, že jejích služeb můžete využívat jen za předpokladu, že bydlíte v některé z pokrytých lokalit. Mapu pokrytí najdete zde, ověření konkrétní adresy můžete provést tady. Více o nabídce mobilních služeb najdete na adrese poda.cz.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/poda-virtualem-jednotky-zdarma-a-minuta-za-039-kc/sc-4-a-1326516/default.aspx