Vyhledávání

Oskar zase žije. Vodafone spouští Oskartu, virtuála s předplacenkou

19.11.2013 12:32

Oskarta je nový virtuální operátor v síti Vodafone. Firma se tak vrací k názvu předplacenky z dob dávno minulých, kdy to ještě nebyl Vodafone, ale Oskar. Ceny služeb jsou zajímavé, v akci je pak symbolický denní datový balíček zdarma.
Vodafone koupil operátora Oskar v roce 2005 a od 1. února 2006 přestala značka Oskar fungovat, kdy se operátor přejmenoval na Vodafone. Po sedmi a půl letech se však Vodafone vrací k starému jménu. Uvádí na trh vlastního virtuála se jménem Oskarta, což byl název předplacené karty u původního Oskara.
Oskarta bude v prodeji ve dvou variantách: jako karta s desetikorunovým kreditem za 10 korun, nebo přednabitá na částku 100 korun za cenu kreditu. První variantu bude nabízet operátor pouze přes e-shop s doručením zdarma, přednabitá varianta bude v prodeji v obchodech nebo opět přes e-shop. V tomto případě ovšem zaslání na dobírku vyjde na 69 korun.
Virtuální operátor MOBIL.CZ má internet na měsíc zdarma, stačí si jen dobít kredit. Balíček s limitem 200 MB lze využívat opakovaně, stačí jen dobíjet. Novinkou je balíček neomezeného volání a SMS v rámci sítě za 149 korun měsíčně - více zde. Virtuálního operátora MOBIL.CZ provozuje vydavatelství MAFRA.
Ceny jsou přehledné. Hovor kamkoliv po České republice bude stát dvě koruny za minutu, SMS pak 1,50 Kč.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/virtualni-operator-oskarta-dp5-/mobilni-operatori.aspx?c=A131119_103651_mobilni-operatori_jm