Vyhledávání

Odorik dalším virtuálem, minutu má za 1,69 Kč

23.09.2013 17:41

Účtuje po sekundách. Operátor ale zatím nemá kompletní datovou nabídku, myslí jen na začátečníky a to může zkušenějším uživatelům vadit.
Na stále rozrůstající se pole virtuálních operátorů vstoupil před časem populární Odorik. Nabízí jeden univerzální předplacený tarif pro každého a svým stávajícím zákazníkům argumentuje propojením účtu s mobilním číslem. Pokud byste Odorika náhodou neznali, pak vězte, že jde o VoIP operátora, který doposud nabízel levné volání do ČR i do zahraničí přes internet. Trumfy Odorika v boji o zákazníka jsou následující: účtování po sekundách (1+1), jednoduchá nabídka bez nepřehledných balíčků, možnost čerpat kredit z jednoho zákaznického účtu na více SIM kartách a konečně žádné závazky a písemné smlouvy.
Za volání ve vlastní síti si Odorik účtuje 0,59 Kč za minutu, zbytek tuzemského volání vychází na 1,69 Kč/min. Cena 0,59 Kč za minutu je také aktuálně platná sazba pro volání přes internet a cena odchozí SMS do vlastní sítě. SMS mimo vlastní síť je dražší, stojí 1,25 Kč. Odorik zatím ještě nemá úplně finalizovanou nabídku dat. Za 1 MB účtuje korunu (účtovací jednotka 1 kB), v kompletním ceníku dále stojí: „rychlost internetu je standardně omezena na 128Kbit/128Kbit po prvním staženém MB v daný den.“

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/odorik-dalsim-virtualem-minutu-ma-za-169-kc/sc-3-a-1324650/default.aspx