Vyhledávání

O2: Tarify s výraznou slevou pro zákazníky konkurence

14.03.2013 10:24

Nedávno jsme se věnovali tématu tzv. retenčních nabídek, tedy slev, kterými se operátoři snaží všemocně zabránit odchodu svého dobře platícího zákazníka. Tato skupina zákazníků není jediná, která dosáhne na výrazné slevy. O2 nabízí speciální slevy na své tarify také pro zákazníky, kteří přejdou se svým číslem od konkurence.
Děkujeme našemu čtenáři, který nám poslal odkaz na “skryté” webové stránky O2. Díky tomu jsme zjistili, že zákazníci, kteří migrují od konkurenčních operátorů, mohou získat třeba neomezený tarif za 1.400 Kč. Pokud si vystačí s neomezeným voláním do vlastní a pevné sítě a dvěma hodinami volání do ostatních sítí k tomu, zaplatí 550 Kč. V nabídce však jsou i nižší tarify: (pro zvětšení na obrázek klikněte)
Všechny uvedené ceny platí prozatím do konce dubna. Pro získání slevy je nutné zavolání na bezplatnou zákaznickou linku 800 02 02 02. Tyto ceny nabízí také někteří dealeři operátora, nalezli jsme například firmu ADSL. U vybraných prodejců je navíc možné získat tyto zlevněné tarify i ke zcela novým číslům.

Zdroj: https://druhypohled.blog.mobilmania.cz/2013/03/o2-tarify-s-vyraznou-slevou-pro-zakazniky-konkurence/