Vyhledávání

O2 rozjíždí českou mobilní revoluci. Neomezený tarif padl na 750 korun

11.04.2013 06:33

Jako první přináší tarify nové generace O2. Nabídku zjednodušuje na tři tarify a končí s dotováním mobilů. Ceny jsou rozhodně zajímavé, oproti současné nabídce operátora ušetříte s novou nabídkou až 50 procent ceny. Změnu tarifů vzalo O2 od podlahy. Místo současných šesti základních tarifů a mnoha dalších starších variant bude nově nabízet jen tarify tři. U všech je základem neomezené volání a posílání SMS. U prvních dvou ale jen v rámci sítě, u třetího pak kamkoliv. Dva vyšší tarify pak mají v sobě zahrnutý i datový balíček.
Tarify se nově jmenují Free a zcela vytlačují současné tarify Neon, které končí a nadále již nebudou nabízené. Základní tarif Free O2 bude měsíčně stát 249 korun a poskytne neomezené volání a posílání SMS v rámci sítě (bez časového omezení). Při volání či psaní mimo síť O2 si operátor bude účtovat 3,50 Kč za minutu hovoru a 1,50 Kč za jednu SMS. Internetové připojení bude nutné zakoupit zvlášť, v tarifu obsažené není.
Prostřední tarif Free O2 Plus bude měsíčně stát 499 korun a opět zahrnuje neomezené volání a posílání SMS v rámci sítě. K tomu je ale v balíčku 120 minut pro volání kamkoliv. Každá další minuta za volání nad rámec volných minut bude opět stát 3,50 Kč a jedna SMS mimo síť stojí korunu padesát. V ceně tarifu je i 150MB datový balíček.
Nejlákavějším novým tarifem je ten třetí. Tarif Free CZ obsahuje neomezené volání a posílání SMS kamkoliv v České republice a opět bez jakéhokoliv časového omezení. Tarif obsahuje i 1GB datový balíček.
Zdroj: https://mobil.idnes.cz/o2-free-tarify-free-o2-free-o2-plus-free-cz-neomezene-volani-a-sms-p7j-/mobilni-operatori.aspx?c=A130411_014323_mobilni-operatori_jm