Vyhledávání

O2 odmění zákazníky: sleva na mobilní internet nebo tablet v ceně

05.11.2013 09:12

S extra nabídkou pro své stávající zákazníky přichází v listopadu O2. Pro zájemce s tarifem Free nebo Neon, popřípadě s pevným internetem na doma či službou O2 TV připravila slevu na tarify Mobilního internetu. Právě uživatelé s těmito tarify mohou používat vedle 3G také sítě LTE, které Telefónica provozuje v několika částech Prahy a nově také v centru Brna. Ceny jsou následující:
Pro stávající zákazníky má operátor ještě jednu velmi lákavou nabídku: sedmipalcový tablet Samsung P3110 Galaxy Tab 2, 8GB v balíčku s mobilním internetem. Při koupi tabletu společně s mobilním internetem M za něj zákazníci měsíčně zaplatí 297 Kč, s „eLkem“ pak přijde na 398 Kč a s nejvyšší variantou XL na 650 Kč.
A pozor, cena je finální za tablet i data. Balíček platí dva roky, poté bude zákazník platit už pouze poplatek za mobilní připojení k internetu dle standardního ceníku.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/o2-odmeni-zakazniky-sleva-na-mobilni-internet-nebo-tablet-v-cene/sc-4-a-1325261/default.aspx