Vyhledávání

O2 Free: revoluce v evropském stylu

11.04.2013 06:52

Nové tarify O2 Free jsou pouze tři a všechny „neomezené“. Ceny se vám budou líbit hlavně u těch vyšších a můžete k nim mít mobil na splátky.
Veškeré v tomto článku uvedené informace pochází z předčasně uniknuvší tiskové zprávy. Už teď je však evidentní, že mnoho podrobností chybí, ty se dozvíme až na tiskové konferenci, která začíná v 10 hodin. Ptát se budu na internetové balíčky, zvýhodněné ceny pro uživatele pevného internetu, slevy pro studenty, volné SMS v tarifu Free O2 Plus a také na bariéry odchodu z tarifu. Další dotazy prosím směřujte do diskuze (v rámci přehlednosti se snažte vyvarovat duplicit).
Slovo „revoluce“ ztratilo svůj někdejší význam, najdete ho v každé tiskové zprávě. Je na místě právě dnes? Nové tarify O2 Free skutečně přináší svěží vítr do zatuchlých českých telekomunikací. Tarify jsou pouze tři, což znamená zásadní zjednodušení nabídky. Než se pustíme do podrobností, tady je to nejdůležitější:

Stávající tarify Neon z nabídky zmizí.
Stávající zákazníci mohou zůstat na svém tarifu, nebo přejít na jeden z nových (bez ohledu na smlouvu, nebo výhody z ní plynoucí).
Kdy bude možné nové plány aktivovat? Oficiálně od pondělí 15. dubna. Neoficiálně? Zkuste to hned.
Hovory se účtují stejně nevýhodně jako v minulosti, tedy po celých minutách. Většina hovorů však proběhne ve „flatovém“ pásmu, a tak účtování ztrácí na významu. Pro Free CZ úplně, pro Free O2 Plus je význam účtování minimální a s Free O2 si budou uživatelé muset hlídat hovory mimo vlastní síť.
Žádné závazky, žádné smlouvy na roky.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/o2-free-revoluce-v-evropskem-stylu/sc-3-a-1323438/default.aspx