Vyhledávání

O2 boduje, žádná jiná pobočka nemá „flat“ tak levně!

12.04.2013 10:00

Na českém trhu může O2 vykřikovat revoluční hesla, ale jak si ale stojíme ve srovnání s ostatní Evropou? Možná budete překvapeni…
Telefónica rozpoutala nefalšovanou cenovou válku, tuzemský trh se otřásá v základech a konkurenti zatím jen slibují. My se nyní zaměříme na srovnatelné tarify, které nabízí Telefónica pod značkou O2 na zbylých evropských trzích. Čekal by to málokdo, ale vězte, že si stojíme velmi dobře!
Jen připomínám, že tarif Free CZ s neomezeným voláním, SMS a 1 GB datovým balíčkem, který je pro toto srovnání výchozí stojí s dvouletou smlouvou a cenou 749 Kč měsíčně. Kompletní novou nabídku tuzemského O2 najdete zde.
Na starém kontinentu působí O2 ještě ve Velké Británii, Irsku, Německu a na Slovensku. Podívejme se, jaké tarify nabízí kyslíkový operátor v cizině. Za kanálem La Manche, konkrétně v Angii, jsou na tom podobně.
Neomezený tarif s neomezeným voláním, SMS a 1GB datovým balíčkem vyjde v přepočtu na 821 Kč. To 72 Kč je oproti ČR, Britové ale mají trochu jiné mzdy (kupní sílu) a také si k tomuto tarifu mohou vzít telefon s dotací. Například Samsung Galaxy S4 za 9 121 Kč. Každopádně můžeme říci, že na ostrovech jsou na tom velmi podobně.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/o2-boduje-zadna-jina-pobocka-nema-flat-tak-levne/sc-3-a-1323447/default.aspx