Vyhledávání

Nový roaming nastaví T-Mobile každému automaticky. Je levnější

06.05.2013 16:43

Operátor TMobile od 15. května výrazně zjednodušuje roamingový ceník. Státy světa budou rozděleny do tří zón a ceny mírně klesnou. Končí různé balíčky včetně volání za spojovací poplatek. Nový tarif bude všem aktivován automaticky 1. července.
T-Mobile od 15. května ruší různé roamingové balíčky a přichází s novým jediným tarifem. Ten dělí země na tři zóny a ve dvou má levnější sazby. Končí různé balíčky jako World Class, Příchozí hovory Evropa, EU zvýhodnění a další. Již aktivovaný tarif Cestovatel jako jediný zůstává, ale nově již aktivovat nepůjde. Změny se netýkají firemní klientely a rámcových smluv.
Místo současných pěti zón (Slovensko, země EU a tři zóny ve zbytku světa) zavádí T-Mobile jen tři zóny. Do první patří země EU, Norsko, Lichtenštejnsko a Island. Do druhé zóny patří zbytek Evropy mimo zónu 1, USA, Kanada, Egypt, Rusko, Čína a Izrael. Do zóny 3 pak všechny zbývající státy světa.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/t-mobile-ma-novy-a-levnejsi-roaming-dtq-/mobilni-operatori.aspx?c=A130506_115039_mobilni-operatori_jm