Vyhledávání

Neomezený tarif za 1 400 korun seženete v obchodním centru

19.03.2013 20:20

Připadají vám veřejné nabídky operátorů na volání či na datové tarify nevýhodné? Zkuste si obejít nejbližší nákupní středisko s prodejnami operátorů a třeba natrefíte na podobné nabídky jako my.
Neomezený tarif (Chytrý Neon XXL) stojí u operátora O2 v akci 1 900 korun. Tak to je v ceníku i na jeho webových stránkách. Nebo 10 GB dat u konkurenčního Vodafonu. Ten má ceníkovou cenu 1 008 korun, opět k dohledání na stránkách operátora. Jenže třeba o tomto víkendu v nákupním centru Chodov měli oba operátoři mnohem zajímavější ceny. Poutač před vchodem do prodejny O2 sliboval "neomezený tarif" jen za 1 400 korun a o patro výš v prodejně Vodafonu na poutači nabízeli 10GB datový balíček se slevou 50 procent. To znamená, že místo 1 008 korun stál mnohem zajímavějších 504 korun.
Dodejme, že tarif Chytrý Neon XXL není zcela neomezený. Volání sice nikterak limitováno není, ale u SMS jsou v ceně jen zprávy v rámci sítě. V tarifu jsou 3 GB dat.
Obě akce můžeme v rámci veřejných nabídek považovat za výhodné. Vodafone má neomezený tarif oficiálně za 3 299 korun a T-Mobile je oficiálně jen o devět korun levnější. Konkurenti mají sice neomezené SMS do všech sítí, ale méně dat než O2. Je patrné, že ledy se začínají na českém trhu hýbat. Bohužel, zatím jen v rámci podobných nabídek v obchodech nebo neveřejných retenčních nabídek. Rozhodně je dobré ceny porovnat a zatlačit na operátora. Je zřejmé, že současné ceníkové ceny jsou již jen číslem na papíře a reálně lze počítat i se značnou úsporou.

Zdroj: https://mobil.idnes.cz/neomezene-tarify-v-prodejnach-dkr-/mobilni-operatori.aspx?c=A130318_122314_mobilni-operatori_jm