Vyhledávání

Neomezený Facebook? Virtuál Studentfone skrývá, že jde o omezené promo

10.09.2013 14:10

Studentfone slibuje 300 MB za každé dobití ve výši 200 Kč, a přístup na Facebook (a některé další servery) nezapočítávaný do objemu FUP. Jde ale jen o časově omezenou nabídku.
Toto pondělí, tedy 9.9.2013, odstartovali hned dva noví virtuální operátoři. Kromě již dříve ohlášeného Centropolu jde o dalšího virtuála jménem Studentfone, který se dosud příliš neprezentoval.
Již podle svého názvu nový Studentfone cílí na studenty. Jak by také ne, když za ním stojí společnost GTS Alive s.r.o. (pozor, neplést se shodně pojmenovanou telekomunikační společností), které u nás vydává průkazy ISIC (ale i IYTC a ITIC) a poskytuje další služby, určené studentům. Nicméně zákazníkem nového Studentfone se může stát každý, bez ohledu na to, zda je či není studentem a má či nemá průkaz ISIC. Jedinou výhodou pro držitele průkazu ISIC, kterou se mi podařilo najít, by měla být sleva ve výši 50 Kč na počáteční pořízení nové předplacené SIM karty. Protože jinou variantu služeb – než na bázi předplacenky – nový Studentfone neposkytuje.

Zdroj: https://www.lupa.cz/clanky/neomezeny-facebook-virtual-studentfone-skryva-ze-jde-o-omezene-promo/