Vyhledávání

Nakupte za stovku a volejte o pětinu levněji, láká COOP

04.11.2013 20:56

Praha - Další známá značka rozšiřuje svou nabídku o mobilní volání. Nový virtuální operátor COOP Mobil začne zákazníky v družstevních prodejnách lákat na slevu 20 procent na mobilní služby. Podmínkou je utratit v obchodech COOP nejméně stokorunu týdně a následně účtenku zaregistrovat.
COOP Mobil chce během dvou let získat kolem 100 tisíc zákazníků. Podle obchodního rejstříku je stoprocentní dceřinou společností mobilního operátora Vodafone, v jehož síti také působí. Podle šéfa sítě COOP Zdeňka Juračky budou v budoucnu třetinovými vlastníky vedle Vodafonu COOP a dodavatel technického řešení, společnost Materna.
Služby bude COOP Mobil nabízet ve zhruba 2200 prodejnách COOP, v budoucnu počítá se zapojením všech 2800 prodejen. Od listopadu prodává předplacené karty a dva paušální tarifní programy.
Předplacená karta stojí 200 korun a obsahuje kredit právě za tuto cenu. Minimální cena dobití je 150 korun, platnost kreditu je tři měsíce.
Za 199 korun měsíčně pak COOP Mobil nabízí 60 volných minut a stejnou porci SMS zpráv do všech sítí. Za 659 korun je k mání 200 volných minut i SMS, paušál se dá přitom rozdělit až na tři SIM karty.
Volání do cizích sítí vyjde před 20% slevou na 2,50 koruny, základní cena SMS je 1,50 koruny. Se slevou za nákup v COOP klesá cena na dvě koruny za minutu a SMS na 1,20 koruny. Do vlastní sítě je volání od 96 haléřů a SMS od 80 haléřů (po slevě). Hovory jsou účtovány po vteřinách již od první minuty.

Zdroj: https://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=794440