Vyhledávání

Nabídky neomezených tarifů se vyostřují, Vodafone láká na internet a roaming

23.05.2013 14:37

Češi, kteří zatím nepodlehli tarifovému šílenství, udělali dobře. Po odstartování dubnové kampaně Telefóniky se totiž T-Mobile i Vodafone předhánějí, kdo přijde na trh s ještě zajímavější nabídkou. Ve čtvrtek například Vodafone představil nové neomezené tarify Red, mezi jejichž přednosti patří především vysoký datový limit pro brouzdání na internetu a volné minuty do zahraničí i roaming v ceně.
Novou nabídkou srovnává Vodafone krok se zahraničními pobočkami, například v Británii nebo v Maďarsku. V dubnu odhalené neomezené tarify tak byly, jak zástupci operátora avizovali již dříve, pouze dočasnou nabídkou.
Neomezené volání a SMS, byť pouze v rámci vlastní sítě, nabízí základní tarif Start. Za 249 Kč k němu zákazníci navíc získají také 20 MB dat pro brouzdání na internetu. Dalších 130 volných minut do ostatních sítí a 150MB limit pak nabízí za 499 Kč tarif Red v síti.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/302752-nabidky-neomezenych-tarifu-se-vyostruji-vodafone-laka-na-internet-a-roaming.html