Vyhledávání

Na majitele telefonů Evolveo čeká sleva u GoMobilu

10.10.2013 10:01

Evolveo, to jsou telefony pro pořádný chlapy, seniory i smartphony s Androidem za dostupnou cenu. Nově s voláním nebo daty zdarma u virtuála GoMobil.
Virtuální operátor GoMobil jako první navázal spolupráci s výrobcem hardware, jmenovitě společností Abacus Electric, která u nás prodává produkty pod značkou Evolveo. Ostatně obě společnosti mají centrálu v Českých Budějovicích. Nejde o tradiční dotace na telefony (které GoMobil do budoucna plánuje) a jaké známe od síťových operátorů, naopak, kdo si koupí telefon za plnou cenu, ten může využít slevu na služby.
Nový virtuál útočí na střední třídu, nabídne tři tarify s cenou minuty od 1,50 Kč a s účtováním 60+1. Má i atraktivní nabídku datových balíčků.
Princip spolupráce je následující: kdo si koupí jeden ze šesti přístrojů značky Evolveo, nalezne v krabičce spolu s telefonem kartičku s kódem, který při objednávce služeb GoMobilu ušetří dvě stě, respektive tři sta korun z faktury.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/na-majitele-telefonu-evolveo-ceka-sleva-u-gomobilu/sc-4-a-1324982/default.aspx